Dit evenement is afgelopen

‘Nuff Said

‘Nuff Said

Actueel podium-geweld uit de hele wereld kruipt hier elke maand voor de spotlight! Een kruispunt van mainstream en underground, 12 m² vol jong talent en internationale namen.

‘Nuff Said betekent iedere aflevering een nieuw patroon vol comedy, literatuur, muziek en spoken word.. No nonsens, global en local. Steeds zwierig in de blend gedraaid met de spacefunkers Brzzvll en een straffe MC. Stap in en beleef deze heerlijke roadtrip van op de eerste rij.

 

De gasten:

SERINE AYARI (B) begon in het voorjaar van 2018 met stand up comedy en heeft al het voorrecht gehad om op te treden op Level Up in de Bourla Schouwburg. Bovendien mocht ze openen voor Andrew Schulz op een uitverkochte show in Amsterdam en deel uitmaken van de New Talents of Gotham Comedy Club in New York.

BU KOLTHOUM is geboren in Damascus en komt uit een muzikale familie met een soefi-achtergrond. Hij liet zich de eerste decennia van zijn leven inspireren door Tarab muziek en andere spirituele new age genres. Pas recent voegde hij daar hiphop en r&b bij, wat leidde tot het nieuwe genre van Soefi-hop. Hij toerde onder andere met Damon Albarn (Blur) en stond al op grote internationale festivals.RIK BOSMANS (B) mag zich één van de finalisten noemen van ComedyMania 2015. Rik heeft het postuur van Theo Maassen, de moppen van een 16-jarige en is leraar aan een technische school. Hij komt uit Opglabbeek en maakt deel uit van De Lolburgers. Een kudde Limburgse comedians, allen finalisten en winnaars van de voorbije edities van Comedymania.

ELSKE VAN LONGHUYZEN (B/NL) schrijft levensverhalen en ultrakort, speels proza. Daarbij experimenteert ze graag met vorm. Zo maakte ze een haikukaraoke-installatie, een reeks erotische plantengedichten en een museumcatalogus van al haar korte broeken. Elske publiceerde de verhalenbundel ‘Met de beste bedoelingen’, won de Opium Verhalenwedstrijd en staat regelmatig op het podium.

DANE BAPTISTE (VK) is origineel en provocerend en heeft zich de afgelopen jaren bewezen als één van de beste nieuwe comedy acts uit het VK. De in Londen geboren comedian schreef in 2014 geschiedenis toen hij als eerste zwarte Brit werd genomineerd voor een Fosters Award tijdens het Edinburgh Fringe Festival. In 2018 vertrok Dane met zijn derde show G.O.D. (Gold.Oil.Drugs.) op wereldtournee. Hierin had hij het over ons wereldwijde streven naar rijkdom, macht en genot.

★★★★★ “Masterfully crafted” - The Herald

------------------------------

DJ: YOUNG MO
MC: GÖKHAN KIZILBUGA
BAND: BRZVLL

 

Opgelet, de zitplaatsen zijn beperkt. Wil je zeker zijn van een zitplaats, kom dan een half uurtje vroeger. Voor zij die niet kunnen zitten voorzien we staanplaatsen!

Minimumleeftijd: 16 jaar

-------

Info & tickets: www.c-minecultuurcentrum.be / 089 65 44 90
7 euro (-26 jaar) | 12 euro
Volgende editie: zaterdag 7 december 2019
www.nuffsaid.be