Dit evenement is afgelopen

FLOW

FLOW

3e jaars Bachelor studenten van de opleiding Beeldende Kunsten Fotografie van LUCA School of Arts, campus C-mine Genk.

In het kader van projecten met derden en de daaraan gekoppelde tentoonstelling FLOW werkte het C-mine cultuurcentrum samen met 3e jaars Bachelor studenten van de opleiding Beeldende Kunsten Fotografie van LUCA School of Arts, campus C-mine Genk.

 

De studenten kregen een uitgebreide introductie op de thematiek van de vierde wand, een dansworkshop en fotografische strategieën die te maken hebben met dans- en theaterfotografie. Daarna werkten ze enkele maanden samen met verschillende choreografen aan fotografische projecten die ontwikkeld werden vanuit een inhoudelijke link met de thematiek, vanuit hun eigen visuele stijl en artistieke identiteit.

 

Met werk van Esmeralda Mertens, Rico Panvini Dymphie Lemmens, Margot Grauwels, Mare Kuzmanovski, Mathias Kuypers en Lennert Berx.

In samenwerking met Karel Burssens, Vincenzo Carta, Judith Clijsters, Aya Suzuki, Bára Sigfúsdóttir, Femke & Lander Gyselinck, David Hernandez & collaborators Mark Vanrunxt & Jan Martens en in samenwerkingsverband met C-Takt, C-mine cultuurcentrum en LUCA School of Arts campus C-mine Genk.

 

De resultaten kan je bekijken in de Polyvalente ruimte (1e verdieping) in C-mine cultuurcentrum te Genk van 29 maart tot 25 april 2019.

Credits : Margot Grauwels