ADRES

C-mine cultuurcentrum
C-mine 10, bus 1
3600 Genk

Voor oudere GPS: Evence Coppéelaan 91, Genk.

WEGBESCHRIJVING

C-mine is gelegen vlakbij de E314. Je neemt afrit 31 "Genk Centrum" en draait links richting Genk centrum. Aan de eerste lichten volg je de pijl naar C-mine en draai je bijgevolg rechtsaf. Vlak na het eerste rondpunt zie je C-mine aan jouw linkerkant. Als je op het eerste rondpunt links gaat, heb je toegang tot de ondergrondse parking 1. Voor C-mine cultuurcentrum kun je best op het tweede rondpunt naar links gaan voor toegang tot parking 2.

PARKING

Op het omgevingsplan van C-mine staan alle parkings aangeduid. Je kan best gebruik maken van parking 2 of 3. Deze liggen korter bij de hoofdingang van het cultuurcentrum. De hoofdingang van het cultuurcentrum ligt in het energiegebouw, bij het C-mine bezoekersonthaal (I - toeristische info).

> klik hier om de pdf te downloaden

OPGELET! WERKEN!

Van 12/11 tot 20/11/2019 zijn er werken gepland aan de rotonde van de Wilde Kastanjelaan en aan de toegang van de ondergrondse parking van C-mine.

Concreet zullen bestuurders de parking via de normale weg kunnen bereiken, maar bij het uitrijden moeten ze afslaan naar rechts en via de site omrijden.

C-mine P1 zal op 18/11 van 7u – 17u niet toegankelijk zijn!

 

OPENBAAR VERVOER

Aan het station van Genk vertrekken verschillende buslijnen naar C-mine: overdag lijn 31, 47 en G8 en 's avonds avondlijn G3. De dienstregelingen van deze buslijnen kan je raadplegen via de website van De Lijn.